Респ. Кампанията на Eric Swalwell редовно пуска големи суми пари за

...
Респ. Кампанията на Eric Swalwell редовно пуска големи суми пари за
Коментари Харесай

Кампанията Swalwell продължава щедро харчене, включително в 5-звезден курорт в Дубай, сервиз за луксозни автомобили, яхти

Респ. Кампанията на Eric Swalwell редовно пуска огромни суми пари за първокласни продукти като първокласни хотели, полети, яхти и лимузини, в това число интернационалните пътувания.

Калифорнийският демократ продължи наклонността надалеч от своя регион като Обединените арабски емирства през последните три месеца на 2023 година, документи от Федералната изборна комисия, прегледани от Fox News Digital show.

Според своите документи в края на годината комитетът на Swalwell рапортува за три заплащания за близо $1700 в Дубай в петзвездния хотел Burj Al Arab, считан за „ най-емблематичния хотел “ в града и един от най-високите хотели в света.

Хотел Burj Al Arab може да се похвали, че е „ международна икона на арабския разкош “. Разполага с набор от жилища, започващи от към $1300 на вечер, и има частен плаж, два открити и закрити плувни басейна, спа център, осем ресторанта и два бара, наред с други улеснения.

Разходите в Дубай обаче не бяха единственото време, когато акцията му прекар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР